GASALARMER DER SIKRER DINE MEDARBEJDERE I FORBINDELSE MED UDSLIP

Hos C.I-GAS har vi mange års erfaring med gasanalyser og gasalarmer, og vi kan derfor blandt andet tilbyde kompetent rådgivning inden for gasalarmer, der kan sikre mod udslip til personbeskyttelse.

Vi kan blandt andet tilbyde gasalarmer i forbindelse med:

  • NH3-udslip ved DeNOx
  • No, NO2, SO2 i kemiske procesanlæg
  • CO2 i køleindustrien
  • LEL, CO og mange flere

Vi har i mere end 36 år løst opgaver for en række forskellige danske virksomheder, herunder kraftværker, forbrændingsanlæg, virksomheder i procesindustrien, marineemissioner og lignende.

Vi er nogle af de bedste i verden inden for vores felt, og i dag leverer vi blandt andet gasalarmer for de største danske virksomheder. Vi har de rette faciliter og de nødvendige erfaringer, der skal til for at kunne sikre korrekte løsninger og kompetent rådgivning, så du får den rette løsning, der dækker dine behov.

BESKYT DINE MEDARBEJDERE MED EN GASALARM

Vi leverer pålidelige og præcise instrumenter til detektion af gasudslip, og det kan være altafgørende for, at du kan beskytte dine medarbejdere mod udslip.

En gasalarm kan med andre ord redde liv.

Vi rådgiver blandt andet om risici og muligheder forbundet med brug af en gasalarm, så du kan trygt henvende dig til os, når du har brug for at skabe et sikkert miljø for dine medarbejdere.

DU BLIVER ADVARET VED GASUDSLIP

Den helt store fordel ved en gasalarm er, at den sender en advarsel til dig i forbindelse med et eventuelt gasudslip. På den måde kan du og dine medarbejdere hurtigt blive advaret, hvis uheldet skulle være ude, så I kan tage jeres forholdsregler og komme sikkert væk fra stedet.

KONTAKT OS OG HØR MERE OM VORES GASALARMER

Ønsker du at høre mere om vores løsninger inden for gasalarmer, eller har du brug for rådgivning omkring de forskellige muligheder, er du velkommen til at tage kontakt til os. Vi tilbyder kompetent ekspertrådgivning, så du får den rette løsning.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 47 17 92 99, men alternativt kan du også henvende dig til os ved at skrive til vores e-mail claus@Ihle-andersen.dk.

C.I-GAS tilbyder ekspertrådgivning på i alle faser af et projekt

Kontakt os for yderligere oplysninger eller for tilbud på en konkret opgave.

Kontakt os
Kontakt os