Om os

Teamet hos C.I-GAS har en omfattende viden om gasindustrien, og vores ekspertise inden for instrumenter til gasanalyse og -testning gør det muligt at servicere vores mange forskellige kunder hver dag.

C.I-GAS er ejet og drevet af Claus Ihle-Andersen, der i mere end 36 år har beskæftiget sig med gasanalysemåleringer.

Claus er uddannet hos blandt andet Thermo Electron USA, Servomex UK, Horiba Japan, Grimm Aerosol, Ados Tyskland.

Claus har blandt andet udviklet SO3-målesystemer i samarbejde med Haldor Topsøe til deres DeNOx-anlæg. Derudover var Claus den første, der leverede NOx-målesystemer til Marine-industrien for Haldor Topsøe, og har ydermere leveret luftmålesystemer til Københavns Kommune, CEM-systemer for kemisk afkald (Nigeria) og NOx-målinger for Inflammatoriske målinger på Hvidovre Hospital.

Hvad kan vi tilbyde?

C.I-GAS tilbyder desuden test af alle gasser til både fejlfinding i processer og valideringskrav. Test af gasser omfatter normalt analyse af renhed og specifikke grænser for urenhed i henhold til EP, USP, ISO, BS, alt efter relevans. Der kan testes for alle urenheder som fx fugt, oxygen, kulbrinter, kuldioxid, kulilte, holdbare og ikke-holdbare partikler hos kunden eller i vores laboratorium i Ølstykke. Vi kan også gennemføres test af både holdbare og ikke-holdbar partikeltal for alle komprimerede gasser eller rumluft.

Desuden leverer, servicerer og kalibrerer vi en lang række udstyr fra andre producenter på basis af kundens behov, herunder produkter fra Siemens, ABB, Mocon, Rosemount, Michell, SHAW, Orthodyne, Honeywell gas detection, Agilent, Pfeiffer, Teledyne, Draeger mm.

C.I-GAS kan med vores store viden om procesgasser, analyseudstyr og procesopgaver også tilbyde validering og uddannelse tilpasset dine behov.

Vores systemer drives iht. ISO17025, der er standarden for kalibrerings- og testlaboratorier. Vi er ikke akkrediteret i henhold til denne standard, men vores døre er åbne over for alle potentielle kunder, som er velkomne til at besøge os og/eller udføre revision af vores systemer.

C.I-GAS tilbyder ekspertrådgivning på i alle faser af et projekt

Kontakt os for yderligere oplysninger eller for tilbud på en konkret opgave.

Kontakt os
Kontakt os